Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Hand på datormus

Välkomna att mejla eller ringa till oss på 08-58 09 78 77 så berättar vi mer om våra översättningar till och från albanska.

Språkhistoria albanska

Albanskan utgör en egen språkfamilj av de indoeuropeiska språken och är inte nära besläktat med något nu levande språk.

Språkets ursprung är omstritt och kopplingen till övriga indoeuropeiska språk är långt ifrån klarlagd.

Albanska och forna språk

Språkvetare och lingvister brukar klassa albanska som en utveckling av olika forna språk. Språken som oftast nämns i detta sammanhand är illyriska, thrakiska och dakiska.

Men trots att albanskan länge influerats av andra språk (romanska, grekiska, turkiska och slaviska språk) har det ett unikt ordförråd, egen morfologi och fonetik.

Hög kvalitet, rimliga priser och snabba leveranser

Översättningsbyrån Snabböversättare har den lokalkännedom som krävs för korrekta översättningar till albanska. Vi samarbetar med översättare inom olika områden och får uppdrag från privatpersoner, företag och myndigheter.

Tack vare effektiviserade rutiner kan vi garantera hög kvalitet till låga priser och korta leveranstider.

Offerterbjudande

Skicka era textfiler till oss så granskar vi materialet och återkommer med ett offerterbjudande så fort som möjligt. Ange gärna eventuella önskemål och annan viktig information tillsammans med er offertförfrågan.

Kontakta oss idag

Ödsla inte tid och pengar på att leta efter en översättare! Vi vet vilka översättare som är tillgängliga och har rätt kompetens för just ert uppdrag. Ring så berättar vi mer om våra skräddarsydda och behovsanpassade översättningar till och från albanska.

2017-12-29T15:18:14.2383098Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.