Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Chilenska presidentflaggan.

Vi översätter era texter till chilensk spanska!

Översättningsbyrå för chilensk spanska

Snabböversättare erbjuder er kvalificerade textöversättningar till och från chilensk spanska. Våra chilenska översättare är stationerade i olika delar av landet.

Spanska i Chile

Karakteristiskt för den chilenska spanskan är att “S-ljud” uttalas mjukt eller inte alls. Språket är också ökänt för sina flitigt använda slanguttryck. Olika dialektala uttryck är också vanliga vilket gör det svårt för någon annan att förstå språket.

Specialiserade chilenska översättare

Snabböversättare har specialiserade översättare med chilensk spanska som modersmål. Expertisen finns inom de flesta marknadsområden. Vi kan hjälpa er med chilenska översättningar inom exempelvis:

Dessa är endast några få av alla affärsområden där vi kan erbjuda våra översättningstjänster inom. Vi kan erbjuda många fler översättningstjänster än så. Hör av er så berättar vi mer om vad vi kan göra för er!

Specificerad offert

Begär en skräddarsydd offert och ta reda på vad det skulle kosta att översätta era texter. Det kostar er ingenting att skicka en offertförfrågan och ni förbinder er inte till någonting förrän ni aktivt tackat ja till det offerterbjudande ni fått.

Fyll i formuläret eller maila era textfiler till oss. Vi ser över underlaget ni skickat och återkommer med en offert som många av våra konkurrenter inte klarar av att matcha.

Vi är kända för vår höga kvalitet och våra konkurrenskraftiga priser samt snabba leveranser. Vi har tusentals kunder i vårt register och många av de återkommer med andra uppdrag.

Information

Ring oss om ni känner att ni vill ha mer information om hur projektet läggs upp och vilka rutiner vi har. Våra projektledare svarar på: 08-58 09 78 77. Givetvis kan ni även maila till oss och ställa era frågor.

2016-07-13T12:19:25.5911301Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.