Mar del Plata, Argentina

Vi översätter era texter till och från Río de la Plata-spanska och kastilianska!

Översättning för spanska i Argentina

Río de la Plata-spanska eller castellano rioplatense som de själva säger, är den spanska dialekt som talas kring Río de la Plata, och i de största städerna i Argentina och i Uruguay.

Dialekten särskiljer sig mycket från andra spanska språkvarianter. Anledningen är ett starkt italienskt inflytande.

Argentinsk spanska

Argentinas huvudstad Buenos Aires, staden Rosario och Uruguays huvudstad Montevideo är de geografiska område där denna dialekt används mest. Dialekten används i media, på radio och i tv-sändningar.

Den spanska som talas i Latinamerika – såsom argentinsk, karibisk, peruansk och colombiansk spanska – anses härstamma från den spanska som talas främst i Andalusien, Extremadura och på Kanarieöarna.

Argentinska översättare

Snabböversättare har modersmålsöversättare i olika spansktalande regioner. Argentina är en av dessa. Våra översättare har specialistkunskaper inom olika ämnesområden. Vi har det som krävs för att kunna hjälpa er med den bästa översättningen!

Offerterbjudande

Högkvalitativa översättningar till låga priser och korta leveranstider är det som kännetecknas oss på marknaden. Många av våra förstagångskunder väljer att anlita oss för ytterligare uppdrag. Det är ett bra tecken på att vi håller vad vi lovar.

Ta reda på vad er text kostar att översätta! Om det är lite text kan ni använda er av formuläret och bifoga dokumentet. Är det mycket text bifogar ni dessa i ett e-postmeddelande.

När vi utvärderat textmaterialet och pratat med översättaren, återkommer vi med ett erbjudande. Gillar ni det erbjudande och väljer att tacka ja, börjar vi med översättningen direkt.

Ring och fråga

Vi svarar på alla eventuella frågor ni har och berättar gärna mer om våra arbetsrutiner. Välkomna att ringa oss på 08-44 68 58 87 så hjälper vi er vidare.

2016-07-13T12:17:05.5211245Z

Maria Åkerlind Ryan
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo