Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

En mustig paela.

Vi utför professionella spanska översättningar till privatpersoner och företag. Vi översätter allt från kokböcker till tekniska manualer.

Spansk översättningsbyrå

Snabböversättare har en stor spansk översättningsbyrå med över 400 översättare i Spanien och Sydamerika.

Varje år översätter vi över 12 miljoner ord till spanska, främst från engelska, men vi åtar oss naturligtvis andra språkkombinationer.

Specialiserade spanska översättare

Våra översättare har mångårig erfarenhet inom alla ämnesområden – från juridik, medicin och industri till restaurangbranschen. Alla spanska översättningar överlämnas till en översättare med spanska som modersmål och expertis inom kundens ämnesområde.

Referenser

Hög kvalitet, lågt pris och snabb leverans kännetecknar vår översättningsbyrå – vårt uppdrag är slutfört när ni som kund känner er nöjda. Klicka på följande länk: Exempel på tekniska översättningar så ser ni några exempel på texter, bearbetade av våra spanska översättare.

Offert

Vi skräddarsyr uppdraget efter era specifika önskemål och tillsammans med våra certifierade översättare kan vi arbeta effektivt för att ni ska få er översättning så snabbt som möjligt.

Begär en offert för en spansk översättning genom att skicka texterna ni vill ha översatta till oss via e-post så återkommer vi med en prisvärd offert så snar som möjligt.

2016-05-23T07:37:28.4616043Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per telefon och e-post.
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 45 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.