Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Snabb
Kundens behov - Vårt fokus

Radiomast.

Vi erbjuder översättningar till och från spanska inom IT och telekom.

Spanska översättningar inom IT och telekom

Att översätta en IT- eller teleteknisk text kräver att översättaren har kunskap inom det aktuella ämnesområdet.

Teletekniska översättningar berör många olika inriktningar med varierande terminologi och därför är det viktigt att någon med rätt sakkunskap hanterar era texter.

Spanska översättare

Översättningsbyrån Snabböversättare väljer noga ut den översättare som ska hantera era texter och garanterar en kvalitetsöversättning helt anpassad efter de behov och önskemål ni har.

De översättare vi anlitar är alltid insatta i den senaste utvecklingen och vad som händer i branschen. Vi översätter alla typer av teletekniska dokument åt små som stora företag, myndigheter och olika organisationer.

Lokalisering

Men det krävs mer än bara goda språkkunskaper och insikt i terminologin. Vill ni ha en översättning där målspråket är spanska krävs en lokaliserad översättning av era dokument.

Anledningen är att det finns flera spanska språkvarianter och här anpassar vi översättningen efter målgrupp och det geografiska område där målgruppen befinner sig , så kallad lokalisering.

Begär en offert

För att vi ska kunna beräkna en kostnad på er översättning behöver ni mejla texterna till oss. Ange gärna eventuella önskemål och annan viktig information så att vi kan ge er en så korrekt prisuppgift som möjligt.

Vi granskar texterna och återkommer sedan med ett konkurrenskraftigt offerterbjudande som ni får ta ställning till. Ni betalar ingenting förrän ni aktivt godkänner offerten.

Kontakta oss

Ring och prata med våra projektledare på 08-58 09 78 77 om ni vill veta mer om vilka spanska språkkombinationer vi kan hjälpa er med.

2016-06-14T07:02:47.7377482Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.