Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Professionell översättning från spanska till svenska

Madrids stadsvy.

Ring oss för mer information om våra spansk-svenska översättningar och fördelaktiga priser.

Genom Snabböversättare får ni effektiv och professionell service och en översättning av hög kvalitet till ett konkurrenskraftigt marknadspris.

Spansk–svenska översättningar för företag och organisationer

Spanskans betydelse som globalt språk ökar, både när det gäller affärer och kulturella sammanhang.

Vi översätter åt alla. Privatperson, enskilt företag, organisation eller myndighet spelar ingen roll. Vi hjälper er! Meritförteckningar, avtal, instruktionsmanualer är några exempel på vad vi brukar översätta från spanska till svenska.

Efterfrågan och tillgång

Vi ser tydligt en ökad efterfrågan på spansk-svenska översättningar. Vi har resurserna som marknaden skriker efter. Våra svenska översättare har gedigen utbildning och/eller erfarenhet inom den bransch er översättning gäller.

Snabb leverans med hög kvalitet

De flesta kunder behöver ha sina spansk–svenska översättningar inom en viss tidsram. Vi har tre olika leveransnivåer som vi kan erbjuda er:

Vi tillämpar standardpriser och för ett pressmeddelande eller en bruksanvisning kostar en översättning från spanska till svenska exempelvis bara SEK 1,88 per ord.

Även om vi är billigare än många av våra konkurrenter betyder inte det att kvaliteten är sämre. Tvärtom, vi är idag den snabbast växande översättningsfirman på Europamarknaden. Vi expanderar företaget i flera nya länder och framgången fortsätter.

Auktoriserade översättningar

En auktoriserad översättning från spanska till svenska har en längre leveranstid än övriga typer av översättningar. Anledningen är att det krävs en viss typ av certifiering och translator.

Detta kan vara bra att ha i åtanke när man begär en offert för en översättning så att man är ute i god tid.

Begär en offert

Ta reda på vad era texter kostar att översätta genom att begära en offert redan idag. Bifoga era textfiler via e-post så granskar någon av våra projektledare underlaget och återkommer med ett offerterbjudande så snart som möjligt.

Ni kan även kontakta oss på 08-58 09 78 77 om ni har några frågor. Vi skräddarsyr er textöversättning efter behov och önskemål.

2016-07-13T13:06:17.1482577Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.