Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Rysslands flagga.

Vi använder oss av noga utvalda översättare. Maila era texter ni vill ha översatta så återkommer vi med en förmånligt offerterbjudande

Översättningar till och från ryska

Här hittar ni information om Snabböversättare och våra ryska översättningstjänster. Tillsammans med ett team på projektledare får ni hjälp med översättningar av dokument till och från ryska.

Ryska översättningar av hög kvalitet

Vår ryska avdelning har ett globalt nätverk av noggrant utvalda översättare. Vi väljer de översättare och korrekturläsare som är bäst lämpade för varje enskilt översättningsprojekt.

Era texter bearbetas med stor respekt för språkkultur, dialektvarianter och övriga faktorer som inverkar på översättningen.

Vi anpassar er översättning till målgrupp, geografiskt område och mycket annat. Ni får en produkt av absolut högsta kvalitet.

Sakkunniga översättare

Den som översätter era texter har inte bara målspråket som modersmål utan också kunskap inom olika områden. Juridik, ekonomi, medicin, teknik är några exempel på områden vi kan hjälpa er inom. Vi tar även andra sakkunniga till hjälp om så behövs. Därför kan ni alltid vara säkra på att ni får högsta kvalitet.

Offerterbjudande

Beroende på bland annat innehåll, format och omfång kan vi ibland lämna rabatt så för säkert besked ber vi er skicka in er text till oss så att vi kan hitta de rätta översättarna för just er text. Vi återkommer med ett erbjudande som ni får ta ställning till och om ni väljer ni att acceptera sätter vi igång med översättningen direkt.

Ring oss på 08-58 09 78 77 om ni vill ha mer information.

2020-01-23T10:30:44.3371148Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.