Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Tekniska översättningar till låga priser och hög kvalitet

Datorchip

Vi utför tekniska översättningar till överkomliga priser.

Översättningsbyrån Snabböversättare samarbetar med tekniska översättare runt om i världen som har specialiserat sig på de olika tekniska fackområdena.

Hos oss får ni professionella tekniska översättningar till högsta kvalitet och standard. Rätt teknisk terminologi är avgörande för en autentisk översättning.

Låt oss göra det vi är bra på, spar dyrbar tid och undvik onödiga omkostnader. Begär en offert redan idag!

Billigt och bäst

Våra offerter grundar sig på en utförlig analys av det textmaterial som ska översättas. Tack vare de allra senaste programvarorna och moderna översättningsverktyg kan vi garantera er kvalitetsäkrade översättningar till lägsta möjliga pris

Teknisk projektledare

Om ni mejlar era textfiler till oss och anger vilket språk texterna ska översättas till, skapar vi en offert baserat på era önskemål och behov.

Ni får en och samma projektledare som kontaktperson genom hela processen vilket ger er en stor trygghet och kvalitetssäkrade översättningar.

Ring oss

Våra tekniska project managers svarar gärna på era frågor eller berättar mer om våra arbetsrutiner kring ett projekt om ni ringer oss på 08-58 09 78 77.

Samtliga kontaktuppgifter hittar ni på sidan Kontakt, men ni kan även kontakta en av våra projektledare direkt via visitkortet här nedanför.

2016-05-31T12:23:10.4034022Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.