Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Snabb
Kundens behov - Vårt fokus

Norska översättningar inom IT och telekom

Gammal hederlig bordstelefon.

Vi erbjuder moderna teletekniska översättningar till och från norska inom IT- och telekombranschen.

Korrekt terminologi är grunden för varje teknisk översättning oavsett ämnesområde eller snarare på grund av så många olika områden i en bred bransch.

Översättningsbyrån Snabböversättare erbjuder kvalificerade och professionella översättningar till och från bokmål och nynorska inom området IT och telekom.

Modern teknik och spetskompetens

Vi använder oss av moderna programvaror och översättningsminnen där vi kan återanvända begrepp och uttryck för olika fackområden.

Vi anlitar dessutom bara översättare med branschspecifika kunskaper som i det här fallet är telekommunikation och informationsteknik.

Offertförfrågan på en teleteknisk översättning

Skicka en offertförfrågan genom att mejla textmaterialet till oss så återkommer vi med ett skräddarsytt kostnadsförslag,

Vi garanterar konkurrenskraftiga priser, korta ledtider och mycket hög kvalitet. Vi är idag Europas snabbast växande översättningsbyrå så tveka inte att höra av er! Vi har kompetensen ni söker!

Kontakt

Ring 08-58 09 78 77 och prata med oss eller mejla direkt till en av våra projektledare via visitkortet här nedanför så svarar vi på de frågor ni har och berättar mer om våra förmånliga erbjudanden och behovsanpassade översättningar.

Längre ner hittar ni informationslänkar till exempel på olika språkkombinationer som vi ofta får in beställningar på.

2016-06-15T12:52:15.0286933Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.