Skyskrapa.

Torre de Madrid.

Nederländsk-spansk översättningstjänst

Översättningsbyrån Snabböversättare erbjuder professionella översättningstjänster. Ni får en nederländsk-spansk översättning som är av högsta tänkbara kvalitet.

Nederländsk-spanska översättningar för företag och organisationer

Man räknar med att det inom en tjugoårsperiod kommer finnas fler amerikaner som talar spanska än engelska.

Vi märker av den här utvecklingen främst genom ett ökat antal översättningsuppdrag. Många nederländska myndigheter och företag vill ha sina juridiska handlingar, broschyrer och instruktionsmanualer översatta till spanska.

Erfarenhet, expertis och ämnesinriktningar

Om er översättning har spanska som målspråk garanterar vi att översättaren har spanska som modersmål. Snabböversättare samarbetar uteslutande med spanska modersmålsöversättare i den här kombinationen.

Men översättaren har också den erfarenhet som krävs för att översätta inom just ert specifika område. Med relevant utbildning och arbetslivserfarenhet inom exempelvis teknik, industri, turism eller produktion får ni en kvalitetssäkrad översättning.

Tillgången till ett stort nätverk av tusentals översättare runt om i hela världen garanterar inte bara hög kvalitet utan även förmånliga priser och snabba leveranser.

Snabba översättningar

Kunder behöver ofta ha sina översättningar inom en viss deadline. Ibland är tidsramen så snäv som 24 timmar. Vi erbjuder tre leveransalternativ för att klara olika deadlines:

  • Snabb
  • Standard
  • Ej brådskande

Priserna varierar naturligtvis mellan de olika alternativen men vi vet också att våra priser är starkt konkurrenskraftiga. Er översättning har precis samma höga kvalitet oberoende av vilket leveransalternativ ni väljer.

Begär en offert

Känns det intressant? Vill ni ha en offert redan idag? Fyll i offertformuläret. Är det flera textsidor, skannar ni in och bifogar dessa i ett mail.

Vi granskar textdokumenten och återkommer snarast möjligt med en specificerad offert för er översättning från nederländska till spanska.

Kontakta Snabböversättare

Om ni ringer till + 34 91 123 7742 kopplas ni direkt till en av våra nederländsk-spanska projektledare. Ni kan även kontakta vårt lokala kontor vid Snabböversättare på 08-44 68 58 87 .

2016-07-13T12:16:37.8653592Z

Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 53 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.