Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Snabb
Kundens behov - Vårt fokus

Programvaror och mjukvaror till och från spanska

Äldre mobiltelefon.

Vi översätter mobil- och webbappar till och från spanska.

Översättningsbyrån Snabböversättare utför översättningstjänster av mjuk- och programvaror till och från olika spanska språkvarianter.

Vi hjälper er nå ut till er målgrupp och levererar kvalitetssäkrade översättningar till rimliga kostnader och alltid inom överenskommen tid.

Lokalisering

Översättningar av olika operativsystem, intranät eller lokalisering av programvaror är några exempel på hur vi kan möta era översättningsbehov.

Översättningsbyrån Snabböversättare hanterar och bearbetar i princip alla filformat och kan leverera översatt text i originalformatet.

Spanska språkvarianter

Vi samarbetar med översättare i olika spansktalande länder och geografiska områden. Därför kan vi garantera översättningar utöver det vanliga.

Ni får en lokalanpassad översättning där dialekt, inriktning, målgrupp och andra faktorer tas in i textbearbetningen. Ni får en kvalitetssäkrad översättning anpassad helt efter de direkta behov ni har.

Begär en offert

Skicka det material ni vill ha översatt, så analyserar vi texterna och återkommer med ett offerterbjudande så fort som möjligt. Godtar ni offerten och beställer översättningen sätter vi igång med arbetet direkt.

Kontakt

Vi är idag en av de snabbast växande översättningsbyråerna i Europa. Ring 08-58 09 78 77 så skräddarsyr vi ert projekt utifrån era behov och förutsättningar.

2016-06-13T12:24:12.7065711Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.