Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Mjuk- och programvaror till och från norska

Vi utför översättningar av program- och mjukvaror till och från norska

Vi anpassar och översätter era texter för webbutiker, mobilappar och andra mjukvaruprogram till och från norska. Ring 08-58 09 78 77 så berättar vi mer!

Översättningsbyrån Snabböversättare erbjuder kvalitetssäkrade och skräddarsydda översättningar av era mjuk- och programvaror till och från norska.

Vi anpassar översättningen av er webshop, ert intranät eller annan programvara till eller från nynorska och/eller bokmål.

Översätta till bokmål och nynorska

Om er översättning ska göras till norska garanterar vi att den som bearbetar era texter har språket som modersmål.

Oavsett om det handlar om bokmål eller nynorska har vi kompetensen för att kunna leverera en kvalitetsöversättning.

Översättningsbyrån Snabböversättare anlitar noga utvalda översättare som uppfyller de krav vi har. Ni kan alltid känna er säkra på att ni får en bearbetad text med rätt terminologi och språkbruk.

Anpassade översättningar till och från norska

Era behov, önskemål och förutsättningar är det som styr hela projektet kring en översättning. Vi anpassar era texter utifrån detta och levererar en skräddarsydd kvalitetsprodukt till ett konkurrenskraftigt pris.

Mejla det textmaterial ni vill ha översatt så granskar vi texterna och återkommer med ett offerterbjudande snarast möjligt. Accepterar ni erbjudandet sätter vi igång med arbetet direkt.

Er egen projektledare

Vill ni veta mer eller fråga något ringer ni till oss på 08-58 09 78 77. Den projektledare som ni talar med blir också er personlige projektledare och kontaktperson genom hela projektet om ni bestämmer er för att gå vidare och göra en beställning av det erbjudande ni fått.

2016-12-21T09:00:19.4981870Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.