Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Översättningar av program- och mjukvaror till och från finska

Tangentbord i blått ljus.

Vi översätter er webbplats, ert intranät och supportsystem till eller från finska.

Översättningsbyrån Snabböversättare erbjuder facköversättningar av program- och mjukvaror, support- och affärssystem till och från finska.

Vi samarbetar med facköversättare inom hela IT-området och kan därför garantera bästa tänkbara kvalitet på era översättningar.

Översätta webshop, app eller intranät

Är ni i behov av att översätta er webshop, en app eller ert intranät till eller från finska hjälper vi er gärna.

Våra översättare har lång erfarenhet inom IT-branschen och har alltid en relevant utbildning och/eller bakgrund i förhållande till uppdragets inriktning.

Kategorier – mjukvara

Begreppet mjukvara kan innebära mycket. Men för att ge några exempel på vad vi brukar översätta kan vi nämna: webbplatser och hemsidor, datorprogram, mobil- och webbapplikationer, e-handelsprogram och antivirusprogram.

Supportsystem, intranät, hjälpfiler, operativsystem och olika serverprogram är andra exempel vi har kapaciteten och kompetensen att erbjuda översättningar av.

Offertförfrågan

För att ta reda på översättningskostnaden är det nödvändigt att vi får se texterna. Skicka dessa till oss så återkommer vi så fort som möjligt med ett prisvärt erbjudande.

Översättningsbyrån Snabböversättare garanterar kvalificerade översättningar av era mjukvaror till rimliga priser och med snabba leveranser.

Kontakta oss

Varmt välkomna att ringa 08-58 09 78 77 så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er på bästa sätt. Ni kan självklart även mejla frågorna till oss om ni hellre vill det.

2016-06-16T07:42:57.1701465Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.