Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Text-TV på skärm.

Vi översätter mobilappar och operativsystem till och från engelska.

Översättningar av mjukvaror till och från engelska

Mjukvaruutvecklingen inom det it-tekniska området går i en rasande fart. Efterfrågan på översättningar av webbplatser, intranät och operativsystem till och från engelska ökar i samma takt.

Översättningsbyrån Snabböversättare erbjuder behovsanpassade översättningar av mjukvaror och programvaror.

Lokalisering – engelska språkvarianter

Amerikansk och brittisk engelska skiljer sig åt på många sätt och här använder vi oss av lokalisering: geografiskt anpassad översättning.

Mått-och längdenheter och terminologiska uttryck som skiljer sig åt skrivs om så att det passar det aktuella målspråket.

Krav och kriterier

Kanadensisk och australisk engelska är två andra språkvarianter som skiljer sig åt på olika sätt, och även här använder vi lokalisering för att ni som kund ska få en kvalitetssäkrad översättning av era texter.

Innan vi bestämmer oss för vilken översättare som passar bäst för just ert uppdrag, tittar vi på personens modersmål, bakgrund, utbildning, tidigare erfarenheter och utförda uppdrag.

Här är det viktigt att översättaren till exempel är ajour vad gäller utvecklingen inom branschen och är insatt i de olika delarna.

Prisvärd offert

Skicka era textfiler via e-post så granskar vi materialet och återkommer snarast möjligt med en prisvärd offert. Med den senaste tekniken och kvalificerade och kompetenta översättare över hela världen kan vi garantera bästa tänkbara kvalitet till konkurrenskraftiga priser.

Kontakt

Vill ni prata med någon innan ni begär en offert kan ni ringa 08-58 09 78 77 eller mejla direkt till en av våra projektledare via visitkortet här nedanför.

2016-06-10T12:23:06.4986513Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.