Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Programvaror och mjukvaror till och från danska

Äldre mobiltelefon med pekpenna.

Vi översätter mobil- och webbappar, operativsystem och andra mjukvaruprogram till och från danska.

Översättningsbyrån Snabböversättare har hanterat texter för mobilappar, spel och andra mjukvaror till och från danska under många år.

Vi samarbetar med frilansande översättare runt om i världen inom olika IT-områden, alla med sina egna specialområden.

Från operativsystem till appar

Operativsystem, intranät, dataspel och mobilappar är bara några exempel på program- och mjukvaror vi har kompetensen att översätta.

De översättare vi anlitar för just ert uppdrag har alltid målspråket som modersmål och en bakgrund inom just ert specifika ämnesområde.

Offertförfrågan

Skicka era textfiler till oss så gör vi en utvärdering av materialet och återkommer med ett offerterbjudande så fort som möjligt (oftast samma dag). Vi garanterar kvalitetsöversättningar till överkomliga priser och snabba leveranser.

Snabböversättare är idag en av de snabbast växande översättningsbyråerna i Europa och vi utökar verksamheten i flera nya länder just nu. Hos oss får ni kvalitetsprodukter till konkurrenskraftiga priser.

Kontakta oss

Välkomna att ringa 08-58 09 78 77 så berättar vi mer om vilka tjänster vi kan erbjuda och hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.

2016-06-16T07:02:33.9192012Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.