Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Snabb
Kundens behov - Vårt fokus

Mjuk- och programvaror från tyska till svenska

Kontokort.

Vi översätter e-handelsprogram och webbutiker från tyska till svenska.

Europeiska konsumenter e-handlar ofta från andra länder i Europa. Storbritannien och Tyskland är två av de mest framgångsrika länderna inom europeisk e-handel.

Översättningsbyrån Snabböversättare erbjuder olika webb- och postorderföretag skräddarsydda översättningar från tyska till svenska.

Tillgång och efterfrågan

Med en stark e-handel ökar också efterfrågan på översättningar. Översättningsbyrån Snabböversättare hanterar och bearbetar ofta boknings- och e-handelssystem mellan tyska och svenska.

Juridiska dokument, avtal och andra texter kring olika programvaror är också något som vi kan hjälpa till att översätta. Vi kan möta den efterfrågan som finns av den här typen av översättningar

Kompetenta och kvalificerade översättare väljs noga ut i förhållande till uppdragets karaktär. På så sätt kan vi garantera bästa tänkbara kvalitet men också konkurrenskraftiga priser och snabba leveranser.

Offerterbjudande

Med kostnadseffektiva arbetsrutiner, en väl fungerande organisation och tillgång till certifierade översättare har vi lyckats med vår affärsidé och är idag den snabbast växande översättningsbyrån i Europa.

Ta reda på kostnaden för er översättning genom att skicka de texter ni vill ha översatta till oss. Vi granskar materialet och återkommer med ett förmånligt offerterbjudande.

Kontakt

Vi skräddarsyr er översättning utifrån geografiskt område, målgrupp och specifika behov. Välkomna att ringa oss på 08-58 09 78 77 så berättar vi mer!

2016-06-16T07:15:20.9156199Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.