Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Snabb
Kundens behov - Vårt fokus

Mjuk- och programvaror från svenska till tyska

Kreditkort i hand.

Vi översätter e-handelsprogram och webbutiker från svenska till tyska.

Den europeiska e-handeln är väl etablerad och svenskarna beställer bland annat skor, kläder och andra produkter från Tyskland.

Översättningsbyrån Snabböversättare erbjuder skräddarsydda översättningstjänster från svenska till tyska av olika e-handelsprogram och andra mjukvaror.

Lokalisering och tyska språkvarianter

Lokalisering innebär delvis att översättningen anpassas till målgruppens geografiska område. Tyska talas inte bara i Tyskland, utan även i Österrike, Schweiz, Luxemburg och Liechtenstein.

Lokalisering innebär också att man skriver om eventuella uttryck, enheter och terminologi så att texten ska tilltala målgruppen så mycket som möjligt.

Sakkunniga tyska översättare

Översättningsbyrån Snabböversättare har inte bara den språkliga kompetensen som krävs här utan även sakkunniga översättare med erfarenhet från just detta område.

Kostnadseffektivisering genom modern teknik, unika programvaror och välutbildade översättare i alla tidzoner gör att vi kan leverera snabba kvalitetsöversättningar till rimliga priser.

Begär en offert

Begär en offert för er översättning och ta reda på kostnaden genom att mejla oss era textdokument. Någon av våra projektledare granskar textmaterialet och återkommer sedan med ett konkurrenskraftigt erbjudande som ni får ta ställning till.

Kontakt

Under åren som gått har vi utfört tusentals översättningsuppdrag åt företag och organisationer i språkkombinationen svenska–tyska. Vi skräddarsyr er översättning utifrån era behov så ring oss idag på 08-58 09 78 77 så hjälper vi er vidare!

2016-06-14T06:43:45.4345293Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.