Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Program- och mjukvaror från svenska till spanska

Datorskärm och tangentbord.

Vi översätter webbutiker, mobilappar och annan mjukvara från svenska till spanska.

Med flera spanska språkvarianter krävs också lokalisering. Det innebär anpassade översättningar i förhållande till det geografiska område där spanskan talas och används.

Snabböversättare erbjuder behovsanpassade översättningar av högsta kvalitet. Ni kan känna er trygga i att era mjuk- och programvaror tilltalar just er målgrupp.

Spanska översättare

Er översättare har i det här fallet alltid den aktuella spanska språkvarianten som sitt modersmål och mycket goda kunskaper i svenska.

Översättarens bakgrund kan till exempel vara att ha studerat IT- och datateknik i Sverige under många år och har därigenom sina språkkunskaper. Men vi är noga med att de krav vi ställer på översättaren uppfylls och att kunskaperna kan styrkas.

Offert

Begär en offert och ta reda på kostnaden för er översättning. Fyll i formuläret eller mejla era texter till oss så återkommer vi med ett förmånligt offerterbjudande så snart som möjligt.

Kontakta oss

Har ni frågor så tveka inte att ringa 08-58 09 78 77 så berättar vi mer om vilken helhetslösning som passar er bäst. Hos oss får ni kvalitet, bra pris och snabb leverans.

2016-06-15T12:51:23.7905700Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.