Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

E-handeln mellan Sverige och Norge ökar. Vi översätter webbutiker och andra programvaror från svenska till norska

E-handeln mellan Sverige och Norge ökar. Vi översätter webbutiker och andra programvaror från svenska till norska.

Mjuk- och programvaror från svenska till norska

Svenska e-handelsföretag ligger långt fram i utvecklingen och inköpen mellan de nordiska länderna ökar kraftigt.

Översättningsbyrån Snabböversättare ser en ökad efterfrågan på översättningar från svenska till norska av webbutiker, intranät och andra mjuk- och programvaror i den här genren.

Norska översättare

Potentialen för svenska e-handelsföretag att öka sin försäljning till våra nordiska grannländer är stor. Vi vet med säkerhet att försäljningen ökar kraftigt när information finns tillgängligt på det egna språket.

Här kan vi erbjuda behovsanpassade och skräddarsydda översättningar från svenska till norska av olika webbaserade tjänster och mjukvaror.

Översättningsbyrån Snabböversättare anlitar i det här fallet enbart norska översättare med spetskompetens inom just ert ämnesområde och garanterar därmed absolut högsta kvalitet.

Offertförfrågan

Med kostnadseffektiva rutiner är vi idag en av de snabbast växande översättningsbyråer i Norden och Europa. Begär en offert för er översättning genom att mejla era texter till oss.

Vi granskar underlaget och återkommer sedan med en prisvärd offert. Vi ser snabbt vilken översättare som passar ert uppdrag bäst så spara tid och pengar genom att anlita oss istället.

Kontakta oss idag

Ring 08-58 09 78 77 så hjälper någon av våra projektledare er vidare och tar fram den helhetslösning som passar er bäst. Ni kan även kontakta en projektledare direkt via visitkortet här nedanför.

2016-06-10T12:38:10.2683121Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 44 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.