Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Snabb
Kundens behov - Vårt fokus

Program- och mjukvara från svenska till franska

Kontokort.

Vi översätter e-handelsprogram och webbutiker från svenska till franska.

Översättningsbyrån Snabböversättare utför kvalitetssäkrade översättningar från svenska till franska, helt anpassade för webbföretag och e-handel.

Vi samarbetar med specialiserade översättare som har erfarenhet av att hantera texter för all typ av e-handel och webbaserad marknadsföring.

Franska översättare och språkvarianter

Franska språket har precis som engelskan olika språkvarianter och dialekter i olika länder.

Finns er målgrupp i Frankrike, Marocko, Kanada eller Schweiz anpassar vi översättningen utifrån detta och anlitar en översättare som har den kompetens som krävs för en korrekt översättning av era texter.

Erbjudande

Översättningsbyrån Snabböversättare levererar kvalitetsöversättningar av era program- och mjukvaror inom överenskommen tid. Med franska översättare i olika geografiska områden och tidzoner kan vi erbjuda en kvalitet som många andra konkurrenter inte kan.

Skicka det material ni vill ha översatt så återkommer vi med ett förmånligt offerterbjudande inom 24 timmar (vardagar).

Kontakta oss

Hör av er på 08-58 09 78 77 eller via e-post om ni har några frågor så berättar vi mer och hjälper er vidare. Kontakta oss redan idag och ta del av våra prisvärda översättningserbjudanden.

2016-05-27T12:48:18.5980195Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.