Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Översättningar av mjukvaror från svenska till engelska

Ritbord.

Vi översätter program- och mjukvaror från svenska till engelska.

Översättningsbyrån Snabböversättare utför löpande översättningar av olika program- och mjukvaror från svenska till engelska.

Vi samarbetar med översättare i USA, Storbritannien, Kanada och Australien och kan därför garantera engelska översättningar av högsta kvalitet.

Engelska facköversättare i olika länder

Med tillgång till översättare runt om i olika engelsktalande länder har vi en stor fördel och kan behovsanpassa era översättningar på ett sätt som många andra översättningsbyråer inte kan.

Vill ni ha en program- eller mjukvara översatt till amerikansk eller brittisk engelska, levererar vi en målspråksanpassad och kvalitetssäkrad översättning.

Snabbt och billigt

Tack vare ett kostnadseffektivt arbetssätt, översättare i alla tidzoner och spetskompetens inom alla IT-områden kan vi garantera snabba kvalitetsöversättningar till rimliga priser. Spara tid och pengar genom att anlita oss för era uppdrag.

Vi vet vilken översättare som passar bäst för just era texter och ämnesområden. Vi väljer noga översättare utifrån era specifika behov och önskemål.

Begär en offert och få ett prisvärt erbjudande idag!

Mejla era texter till oss så återkommer vi med ett förmånligt offerterbjudande så fort som möjligt. Ange även specifika önskemål i meddelandet så att vi kan göra en korrekt bedömning av offerten.

Kontakta oss

Vi berättar gärna mer om våra erbjudanden, så ring 08-58 09 78 77 för mer information. Tillsammans med er skräddarsyr vi ert projekt.

2016-06-13T11:23:57.8153578Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.