Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Mjuk- och programvaror från svenska till danska

Startknappen i Windows-meny.

Vi översätter operativsystem, appar och annan mjukvara från svenska till danska.

På en marknad där spel, mobilappar, operativsystem och andra mjuk- och programvaror slåss om att vara störst och bäst är behovet av anpassade översättningar till och från olika språk självfallet stort.

Snabböversättare erbjuder skräddarsydda lösningar utifrån ert företags behov och förutsättningar.

Professionella och snabba översättningar

Spetskompetens och hög tillgänglighet gör oss till en av de mest framgångsrika översättningsbyråerna på den europeiska marknaden idag.

Öka er försäljning genom en slagkraftig översättning

För att lyckas slå sig fram i en bransch där utvecklingen går i en rasande fart behöver man nå ut till så många som möjligt. Att konsumenten har möjligheten att göra sina inköp på sitt eget språk genererar en ökad försäljning, det råder det ingen tvekan om.

Översättningsbyrån Snabböversättare garanterar slagkraftiga översättningar av mobilappar och dataspel från svenska till danska. Med korrekta översättningar med starkt säljande texter kan vi hjälpa er till en ökad försäljning.

Är det dyrt att översätta en programvara från svenska till danska?

Våra priser är starkt konkurrenskraftiga men trots detta är kvaliteten på översättningen den absolut bästa. Kostnaden för er översättning beräknas per ord och utifrån typ av text.

För att ni ska få ett korrekt pris behöver vi se texterna. Mejla texterna till oss så analyserar vi materialet och återkommer med en offert snarast möjligt som ni sedan får ta ställning till.

Ring till oss

Ring 08-58 09 78 77 så svarar någon av våra projektledare på era frågor och berättar mer om vad vi kan erbjuda.

2016-06-14T06:30:04.2531680Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 43 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.