Händer som håller kontokort och skriver på tangentbord.

Vi översätter webbutiker, mobilappar och annan mjukvara från spanska till svenska.

Program- och mjukvaror från spanska till svenska

Översättningsbyrån Snabböversättare är noga med vem som översätter vad och den översättare vi anlitar för just ert uppdrag har alltid kompetens, relevant bakgrund och rätt språkkunskaper i förhållande till era behov för att kunna leverera en felfri översättning.

Vi utför företagsanpassade översättningar av program- och mjukvaror från spanska till svenska.

Individuella och företagsanpassade översättningar

För oss som översättningsbyrå handlar lokalisering konkret om geografiskt anpassade översättningar.

Käll- och målspråk, avvikelser i datum-, vecko- och adressformat, telefonnummer samt längd- och måttenheter är exempel på vad man ofta behöver ta hänsyn till i en översättning mellan två eller flera språk.

Alla dessa ändringar är nödvändig för att texten ska kännas rätt för den lokala målgruppen. Man vill undvika uttryck som kan misstolkas.

Offerterbjudande

Mejla era texter till oss så återkommer vi med ett offerterbjudande så fort som möjligt. Så många nöjda kunder kan inte ha fel, så kontakta oss idag för ett starkt konkurrenskraftigt offerterbjudande!

Kontakt

Ring 08-58 09 78 77 så berättar vi mer om våra prisvärda erbjudanden och hur vi kan hjälpa er på bästa sätt. Med kostnadseffektiva rutiner kan vi pressa priserna, leverera snabbt och det utan att tumma på den höga kvaliteten.

2016-05-31T14:53:58.1939569Z

Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.