Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Kundvagnssymbol.

Vi översätter webbutiker, operativsystem och andra programvaror från norska till svenska.

Mjuk- och programvaror från norska till svenska

Norge och Sverige har alltid haft ett nära samarbete inom olika områden. Gränshandeln mellan våra länder är stark.

Översättningsbyrån Snabböversättare utför bland annat översättningar av webbutiker, appar och intranät från norska till svenska.

Krav och kompetens

Vi låter inte vem som helst översätta era programvaror. Vi är selektiva och noggranna i valet av översättare och ställer krav på den som ska hantera era texter.

I kombinationen norska till svenska har översättaren svenska som modersmål och mycket goda kunskaper i norska (bokmål eller nynorska) samt en adekvat bakgrund i förhållande till ert fackområde.

Offerterbjudande

Översättningsbyrån Snabböversättare är en av de snabbast växande översättningsbyråerna på den europeiska marknaden idag och utökar verksamheten i flera länder just nu.

Ta del av våra prisvärda erbjudanden genom att skicka era textfiler och begär en offert för en översättning av era texter från norska till svenska.

Kontakt

Välkomna att kontakta oss på 08-58 09 78 77 om ni har frågor eller vill ha ytterligare information så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er på bästa sätt. Ni kan även mejla direkt till en projektledare via länken på visitkortet här nedanför.

2016-06-10T09:33:29.1259997Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.