Mjuk- och programvaror från franska till svenska

Hylla med kuddar.

Vi översätter e-handelsprogram och webbutiker från franska till svenska.

Sverige och Frankrike har en stark och nära politisk, ekonomisk och kulturell relation till varandra. Ett ökat intresse för e-handel och direktinvesteringar i respektive land gör affärsmöjligheterna mycket goda.

Språket är viktigt för en fungerande kommunikation och för att nå ut till målgrupperna i de olika länderna.

Översättningsbyrån Snabböversättare har kompetensen för en korrekt översättning av era texter.

Bokningssystem och intranät

Man ser ett kraftigt ökande antal resenärer till olika franska resmål och antalet resebyråer och researrangörer har därmed också ökat i antal. Översättningsbyrån Snabböversättare hjälper er nå ut till era målgrupper.

Vi översätter bokningssystem, onlinesystem och intranät från franska till svenska. Vi anlitar specialiserade och sakkunniga översättare med svenska som modersmål och mycket goda kunskaper i franska.

Med ett massivt nätverk av tusentals översättare runt om i olika geografiska områden vet vi snabbt vilken översättare som passar ert uppdrag bäst.

Prisvärt offerterbjudande

Skicka det material ni vill ha översatt till oss så tittar vi på texterna och återkommer sedan med ett prisvärt erbjudande. Bekräftar ni offerten och beställer en översättning, sätter vi igång med att bearbeta texten direkt.

Vi levererar alltid inom överenskommen tid men kan ofta leverera innan utsatt deadline. Med kostnadseffektivisering kan vi pressa priserna och erbjuda kvalitetsöversättningar till överkomliga priser.

Kontakta oss

Vi berättar gärna mer om vad vi kan erbjuda och hur vi kan hjälpa er på bästa sätt så tveka inte att ringa och prata med oss på 08-58 09 78 77 . Vi behovsanpassar och skräddarsyr hela projektet.

2016-06-10T12:36:51.0444339Z

Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.