Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Översättningar av program- och mjukvaror från finska till svenska

Adressfält i webläsare.

Vi översätter program- och mjukvara från finska till svenska.

Att översätta ett intranät, en webbplats eller ett operativsystem från finska till svenska kräver utmärkta språkkunskaper men också ämneskompetens.

Översättningsbyrån Snabböversättare har utfört uppdrag inom IT-området under många år. Vi översätter allt från produktionsmanualer till webbapplikationer och spelinstruktioner.

Mjukvarukategorier

Mjukvara är samlingsbegreppet för applikationer och systemprogramvara. En grupp program som hjälper en person med en uppgift kallas för applikationer.

Applikationer kan exempelvis vara ett ord- och bildbehandlingsprogram.

Systemprogramvara assisterar datorn med basfunktioner. Operativsystem och drivrutiner är exempel på detta.

Sakkunniga översättare

Översättningsbyrån Snabböversättare anlitar i den här kombinationen översättare med svenska som modersmål och mycket goda kunskaper i finska samt en relevant bakgrund inom det aktuella ämnesområdet.

Med sakkunniga översättare garanterar vi kvalitetssäkrade texter till konkurrenskraftiga priser och levererar alltid inom överenskommen tid.

Begär en offert

Skicka era texter till oss om ni vill ta reda på kostnaden för en översättning. Vi granskar materialet och återkommer sedan med ett erbjudande som ni får ta ställning till.

Kontakta oss

Ni kan även ringa 08-58 09 78 77 och prata med våra projektledare om ni har några frågor så hjälper vi er vidare och tar fram den lösning som passar er bäst.

2016-06-16T07:06:42.3060374Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.