Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Översättningar av mjukvaror från engelska till svenska

Människor vid datorer.

Vi översätter spelinstruktioner, mobilappar, operativsystem och intranät från engelska till svenska.

Programvara (mjukvara) byggs upp av ett så kallat programspråk. Organiserade samlingar av data och maskininstruktioner utför sedan en avsedd uppgift på ett datorsystem.

Översättningsbyrån Snabböversättare har kompetensen och kapaciteten som krävs för den här typen av projekt i våra specialiserade översättare.

Översättningar av dataspel och mobilappar

Mjukvara kan vara allt från ett operativsystem till olika data-, mobil- och Tv-spel. Vi hanterar och bearbetar ofta olika spel och mobilappar från engelska till svenska.

Spelöversättningar kan komma i många olika format. Word- och Excel-filer som översätts med hjälp av ett så kallat CAT-verktyg är vanliga.

Vi har den kunskap som är nödvändig för den här typen av översättningar. Vi garanterar kvalitetssäkrade översättningar mellan engelska och svenska men även andra språkkombinationer.

Hög kvalitet och snabba leveranser

Snabböversättare levererar alltid era produkter inom överenskommen tid och ofta kan vi leverera innan det. Med stor kunskap, god tillgänglighet och kostnadseffektiva lösningar är vi idag en av de mest framgångsrika översättningsbyråerna i Europa.

Ta reda på kostnaden genom att begära en offert redan idag!

För att kunna ge er en prisuppgift på översättningskostnaden behöver vi analysera era texter. Skicka texterna till oss så återkopplar vi snarast möjligt med ett offerterbjudande som ni får ta ställning till.

Kontakta oss

Ring och prata med någon av våra projektledare på 08-58 09 78 77 så svarar vi på era frågor och berättar mer om vad vi kan erbjuda för projektlösningar.

2016-06-17T06:46:24.8737176Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.