Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Översättningar av mjukvaror från danska till svenska

Vi översätter era program- och mjukvaror från danska till svenska

Vi översätter programvaror som ljudprogram, mobilappar och annan mjukvara från danska till svenska.

Snabböversättare erbjuder konkurrenskraftiga helhetslösningar av program- och mjukvaruöversättningar från danska till svenska.

Med ett drivet projektledarteam och kompetenta översättare inom olika fackområden kan vi erbjuda snabb och flexibel service.

En bra översättning leder till ökad försäljning

Den globala e-handeln ökar snabbt och man ser tydligt att inköpen ökar i de länder där man har möjlighet att göra sina köpval på sitt eget språk.

Översättningsbyrån Snabböversättare har genomfört otaliga översättningar av dataspel, appar och andra programvaror från danska till svenska.

Tillsammans med er tar vi fram den projektlösning som passar er bäst och skräddarsyr hela uppdraget utifrån era behov, önskemål och förutsättningar.

Vad kostar det att översätta en programvara från danska till svenska?

Kostnaden för att översätta en programvara beror naturligtvis på hur många ord texten innehåller och hur komplicerad texten är.

För att vi ska kunna ge er en korrekt prisuppgift behöver vi se era texter. Om ni skickar textfilerna via e-post så återkommer vi med en prisvärd offert så snart som möjligt.

Kontakta oss

Har ni frågor eller vill veta mer kan ni ringa 08-58 09 78 77 så får ni prata med någon av våra projektledare. Ni kan även mejla direkt till en projektledare via visitkortet här nedanför.

Kontakta oss så svarar vi på era frågor och hjälper er vidare. Anlita oss för skräddarsydda kvalitetsöversättningar till rimliga priser och med snabba leveranser.

2016-06-13T11:46:12.2307860Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.