Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Provtagning

Vi översätter era medicinska texter till och från tyska.

Översättning av medicinska texter till och från tyska

Översättningsbyrån Snabböversättare har lång erfarenhet av att bearbeta medicinska texter till och från tyska.

Våra översättare finns inom alla medicinska inriktningar. Alla har någon form av medicinsk bakgrund vilket gör att vi kan garantera en mycket hög kvalitet.

Tyska översättare med medicinsk utbildning i olika länder

Tyskan skiljer sig som bekant åt beroende i vilket land det talas och skrivs. Vi har översättare lokaliserade i alla tysktalande regioner och kan därför garantera en kvalitetssäkrad översättning av er medicinska text.

Lokalisering medför även kunskap om olika terminologiska uttryck och dialektala skillnader. Små saker som kan göra stor skillnad beroende på målgrupp för textinnehållet.

Områden inom medicin

Det finns många inriktningar inom medicin. Det är alltid viktigt att textinnehållet vid en översättning hanteras och bearbetas korrekt. Kanske är det ännu viktigare när det gäller medicinskt innehåll.

Därför väljer vi alltid översättare utifrån dennes bakgrund, utbildning, modersmål och tidigare erfarenheter. Våra översättare är vana att hantera medicinska texter som: journalanteckningar, bipacksedlar och instruktioner för medicinska instrument.

Men vi kan översätta mycket mer än så. Den breda expertisen och en effektiv organisation är det som gör oss framgångsrika på marknaden idag.

Offert enligt era önskemål

För att kunna beräkna den totala kostnaden för er översättning måste vi analysera det medicinska textmaterialet. Har ni ett enstaka dokument kan ni använda er av formuläret. Är det flera sidor text, skickar ni dessa som bifogade i ett mejl.

Vi tittar på texten/texterna och pratar med den översättare vi anser bäst lämpad för er t uppdrag och återkommer med ett förmånligt erbjudande. Ni måste sedan aktivt tacka ja till offerten för att vi ska kunna gå vidare med översättningen.

Kontakt

Hör av er till oss på 08-58 09 78 77 om ni har några frågor eller vill ha mer information. Tillsammans skräddarsyr vi projektet efter era önskemål. Välkomna att ringa redan idag!

2016-05-31T12:46:34.7468929Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.