Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Översättningar av medicinska texter till och från spanska

Medicinska instrument.

Vi översätter era medicintekniska instruktioner till och från spanska.

Snabböversättare erbjuder översättningstjänster inom alla marknadsområden. Medicin är ett av de områden där vi har specialiserade översättare.

Med målspråket som modersmål och gedigen medicinsk bakgrund garanterar våra översättare högsta kvalitet.

Ring till oss på 08-58 09 78 77 så förklarar vi närmare hur våra rutiner ser ut och hur vi kan hjälpa er!

Medicinska översättare

Medicinskt vokabulär och medicinsk terminologi varierar inom varje fackområde. Vi har expertisen inom de flesta. Spanskan i sig skiljer sig också åt i olika delar av världen.

Våra frilansande översättare finns runt om i världen och därför kan vi även här ge er som kund en trygghet i er produkt. Hör av er om ni vill veta mer. Våra projektledare svarar gärna på era frågor och hjälper er vidare.

Lokaliserad översättning

Med såväl nationell som internationell framgång expanderar Snabböversättare sin verksamhet. Vi utökar vårt geografiska område i snabb takt världen över.

Några av våra kunder fick svara på frågan varför de väljer oss för sina medicinska översättningar. Svaret vi oftast får är: – Ni levererar alltid i god tid och det märks att översättaren har en medicinsk bakgrund.

Om vi själva ska svara på samma fråga blir svaret detsamma. Vi har lyckats tack vare:

Erbjudande

Skicka ert medicinska textmaterial till oss. Vi talar om exakt vad er översättning kostar. Ni får ett konkurrenskraftigt offerterbjudande som ni får ta ställning till. Väljer ni att godta erbjudandet sätter vi igång med översättningen direkt.

Ange specifika önskemål i e-postmeddelandet och när ni vill att översättningen ska vara klar. Det underlättar vid prissättningen av er offert. Vi lovar ett erbjudande få andra översättningsbyråer kan överträffa.

2016-06-03T09:18:08.1291813Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.