Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Medicinsk översättning till och från norska

Medicinpiller.

Vi översätter era medicinska texter till och från norska.

Översättning av medicinska dokument kräver en hög nivå av språkkunskaper, analytisk förmåga och djupa kulturella kunskaper i såväl käll- som målspråket.

Översättningsbyrån Snabböversättare samarbetar med professionella medicinska översättare och erbjuder kvalificerade medicinska översättningar till och från norska inom alla medicinska områden.

Behovsanpassade medicinska översättningar

Vi anpassar översättningen utifrån era behov och önskemål. Översättaren gör alltid research av textens medicinska terminologi, för att validera motsvarigheter i målspråket. Detta är speciellt viktigt där mål- och källspråk har regionala varianter.

Dokumenttyper

Vi översätter alla typer av medicinska dokument. Några exempel är: avhandlingar, medicinska rapporter, bipacksedlar, patientjournaler, doseringsetiketter, forskningsprogram, rättsmedicinska protokoll, medicinska studier, webbplatser och vetenskapliga tidningsartiklar.

Ring och prata med någon av våra projektledare på 08-58 09 78 77 så berättar vi mer om vilka andra språkkombinationer vi kan hjälpa till med.

Vad kostar en översättning till eller från norska?

För att vi ska kunna ge er ett korrekt pris, behöver vi se era texter. Skicka era medicinska journaler, protokoll eller andra medicinska dokument till oss. Ange gärna viktig information och eventuella önskemål i mailet.

Vi gör en analys och återkommer sedan med ett förmånligt offerterbjudande. Hög kvalitet, rimliga priser och snabba leveranser är det vi är kända för så tveka inte att kontakta oss redan idag!

2016-06-03T08:48:12.9666830Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.