Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Medicinsk översättning till och från franska

Medicinska piller i handflata.

Vi översätter era medicinska texter till och från franska.

Hos oss på översättarbyrån Snabböversättare får ni professionell hjälp med översättningar av era medicinska texter.

Vi anlitar översättare med medicinsk kompetens inom just ert medicinska ämnesområde.

Er text hanteras alltid av någon som har målspråket som modersmål och mycket goda kunskaper i källspråket.

Medicinska översättare i och utanför Frankrike

De medicinska facktermerna är många och skiljer sig beroende på inriktning. Terminologiska uttryck inom kirurgi är nödvändigtvis inte desamma som inom klinisk medicin.

Franska språkvarieteter i olika länder och regioner är också något man måste ta hänsyn till vid en medicinsk översättning. Vi kan hantera texter inom alla olika medicinska områden samt i de delar av världen där franska talas.

Fransk medicinsk översättning

Som översättarbyrå har Snabböversättare haft stor framgång både nationellt och internationellt. Vi fortsätter att växa och vi etablerar oss i flera nya länder just nu.

När vi frågar våra kunder varför de väljer oss för återkommande uppdrag, svarar de: den mycket höga kvaliteten, den goda kommunikationen och de låga priserna.

Vårt koncept är hållbart och därför är vi en av de marknadsledande översättningsbyråerna på den europeiska marknaden idag!

Erbjudande

Skicka era medicinska texter till oss för att få en exakt prisuppgift för er översättning. Någon av våra projektledare analyserar materialet och återkommer med ett erbjudande så fort som möjligt.

Hör gärna av er om ni funderar över någonting så diskuterar vi fram den bästa lösningen för er text! Ni når oss på 08-58 09 78 77 eller via e-post.

2016-05-31T14:24:15.1534837Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.