Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Provrör med olikfärgade vätskor.

Vi översätter era medicinska texter till och från finska.

Medicinsk översättning till och från finska

Översättningsbyrån Snabböversättare erbjuder översättningstjänster inom allmän medicin, medicinteknik, bioteknik och andra relaterade ämnesområden och branscher.

Kunderna som anlitar oss för olika uppdrag är allt från institutioner till större läkemedels- och medicinteknikföretag i Norden.

Ökande efterfrågan

Vi ser en starkt ökande efterfrågan på översättningar av exempelvis forskningsrapporter, artiklar inom medicin och folkhälsa, produktbeskrivningar, instruktioner och utbildningsmaterial och patient- och medicinjournaler.

Även marknadsföringstexter som webbinformation, broschyrer, annonser och platsannonser efterfrågas av olika aktörer och instanser.

Hör av er på 08-58 09 78 77 så berättar vi gärna mer om vår expertis inom olika språk på det medicinska området.

Behovsanpassad medicinsk översättning

Oavsett inom vilket medicinsk område ert översättningsbehov finns så kan vi hjälpa er. Med ett globalt nätverk av modersmålsöversättare inom olika medicinska inriktningar, anpassar vi översättningen utifrån era behov och önskemål.

Översättningsbyrån Snabböversättare är noga med att översättarens bakgrund ska vara i enlighet med textens medicinska område. Är behovet en översättning till finska så har också översättaren det som modersmål.

Vad kostar en medicinsk översättning till eller från finska?

Kostnaden för en översättning till eller från finska varierar beroende på typ av översättning, textmängd och deadline. För att vi ska kunna ge ett mer exakt pris behöver vi se texten/texterna som ni vill låta översätta.

Är det mycket text bifogar ni enklast detta via e-post. Vi granskar underlaget och återkommer sedan (oftast samma dag) med ett offerterbjudande som ni får ta ställning till.

Fördelarna med att anlita oss som översättningsbyrå är många. Ring 08-58 09 78 77 så berättar vi mer. Hög kvalitet, rimliga priser och snabba leveranser är en självklarhet för oss.

2016-06-10T12:35:56.0821109Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.