Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Tandläkarstol

Vi översätter era medicinska texter till eller från engelska.

Medicinsk översättning till och från engelska

Snabböversättare översätter era medicinska textdokument till och från engelska. Vi har medicinska översättare inom alla kategoriska områden. Om översättningen ska göras till engelska har vi modersmålsöversättare i alla engelsktalande länder.

Medicinska kategorier

Det medicinska området är indelat i många kategorier. När det gäller medicinska texter är det viktigt att det blir rätt terminologi för respektive område. Vi har erfarenhet av:

Detta är enbart några få exempel. Listan kan göras lång. Det är just bredden av kunskap och kvaliteten av den som gör oss attraktiva som översättningsservice.

Förmånliga priser

Översättarbyrån Snabböversättare garanterar alltid hög kvalitet, konkurrenskraftiga priser och korta leveranstider. Det som gör oss till den snabbast växande översättningsbyrån på den europeiska marknaden är:

Ta reda på kostnaden

Vi förstår att ni vill veta vad just er översättning skulle kosta. Vi beräknar priset per ord och därför behöver vi se materialet. Fyll i formuläret eller skicka filerna bifogade i ett mejl så återkommer vi med en exakt kostnad baserad på era önskemål.

Välkomna att ringa oss på 08-58 09 78 77 om ni undrar över någonting. Våra projektledare hjälper er vidare.

2016-06-09T14:42:27.4190795Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.