Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Medicinsk översättning till och från danska

Provrör.

Vi översätter era medicinska texter till och från danska.

Snabböversättare erbjuder professionella översättningstjänster av era medicinska texter.

Vi väljer noga ut översättare inom olika medicinska områden och anpassar alltid översättningen utifrån era behov och önskemål.

Ring så berättar vi mer om våra prisvärda erbjudanden och hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.

Medicinska översättare

Medicinsk terminologi är olika beroende på inriktning och genre. Vi har tillgång till medicinska översättare med bred kompetens och kan därför garantera kvalitetssäkrade översättningar oavsett område.

Vi erbjuder inte bara kvalificerade översättningar utan en trygghet i att vi samarbetar med erfarna, högt utbildade översättare med målspråket som modersmål.

Längre ner på sidan kan ni se vilka danska språkkombinationer vi oftast översätter emellan. Finns inte det språk ni vill översätta till med i listan så kan vi säkert hjälpa er ändå så tveka inte att höra av er.

Offerterbjudande

Skicka era medicinska textfiler till oss så återkommer vi med ett prisvärt erbjudande. Med ett kostnadseffektivt arbetssätt kan vi pressa priserna och leverera snabbare än många andra översättningsbyråer.

Kontakta oss

Välkomna att ringa 08-58 09 78 77 så berättar vi mer om vilka tjänster vi kan erbjuda! Vi ser fram emot ert samtal så ring idag så hjälper vi er vidare!

2016-06-03T08:47:41.3615228Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.