Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Provrör

Vi översätter era medicinska texter från tyska till svenska. Skicka de tyska texterna så återkommer vi med ett förmånligt erbjudande så fort vi kan.

Medicinsk översättning från tyska till svenska

Förfrågningarna på medicinska översättningar från tyska till svenska ökar stadigt. Vi har många års erfarenhet av tysk-svenska översättningar inom det medicinska området.

Snabböversättare har expertisen ni söker inom de olika medicinska inriktningarna.

Medicinska översättare med svenska som modersmål

I just den här språkkombinationen tyska till svenska uppfyller er översättare vissa krav. Detta för att kunna säkerställa ert material och ge er högsta tänkbara kvalitet.

Era texter bearbetas av modersmålsöversättare med medicinsk bakgrund och spetskompetens inom ert ämnesområde. Vi kvalitetssäkrar alltid er produkt innan vi lämnar översättningen till er. Önskar extra korrekturläsning finns alltid detta som ett alternativ.

Specificerat erbjudande

Projektledarna berättar gärna mer om hur arbetet kring en medicinsk översättning går till. Ring oss på 08-58 09 78 77 så svarar vi på era frågor. Vi skräddarsyr projektet enligt era önskemål.

Skicka in texterna till oss så återkommer vi med ett specificerat erbjudande som våra konkurrenter får svårt att matcha.

Ni begär offerten genom formuläret eller skickar era textfiler till oss. Vi utvärderar filerna och pratar med översättaren. Ni betalar ingenting förrän ni aktivt tackat ja till det erbjudande ni fått.

2016-06-15T13:08:18.5260334Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.