Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Medicinsk utrustning

Vi översätter era medicinska texter från svenska till tyska.

Översätta en medicinsk text från svenska till tyska

Med ett massivt nätverk av frilansande medicinska översättare kan vi garantera kvalitetssäkrade översättningar till starkt konkurrenskraftiga priser och korta ledtider.

Översättningsbyrån Snabböversättare ser en tydligt ökande efterfrågan på översättningar från svenska till tyska inom olika medicinska områden. Vi har kompetensen ni söker!

Tyska översättare med medicinsk utbildning

Våra medicinska översättare finns i alla tysktalande länder. Därför kan vi garantera det många andra konkurrenter inte kan – lokalkännedom. Det bidrar till en översättning av högsta tänkbara kvalitet.

Vi vet de små dialektala skillnaderna som kan vara avgörande i den här typen av översättningar. Så oavsett om er text gäller en översättning med målgrupp i Österrike, Schweiz eller Tyskland så har vi medicinskt utbildade översättare i de olika länderna.

Erbjudande för medicinsk översättning från svenska till tyska

Vill ni veta kostnaden på er översättning? Fyll i offertformuläret eller mejla texterna så räknar vi ut det exakta priset och återkommer med ett prisvärt erbjudande så forts om möjligt.

Vi svarar gärna på era frågor och berättar mer om oss och hur vi arbetar. Ring 08-58 09 78 77 så hjälper vi er!

2016-05-25T11:45:27.0387601Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.