Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Medicinsk översättning från svenska till norska

Medicinkapslar.

Vi översätter era medicinska texter från svenska till norska.

Många svenskar väljer att bo och jobba i Norge. Många norska arbetsgivare inom olika marknadsområden rekryterar svensk arbetskraft genom olika jobbsajter idag.

Att översätta sina viktiga handlingar till norska kan vara till stor fördel ur många aspekter.

Här berättar vi mer om vilka översättningstjänster översättningsbyrån Snabböversättare kan hjälpa till med.

Medicinska norska översättare

Man kan tycka att det kanske är onödigt att översätta någonting från svenska till norska eftersom vi förstår varandra så pass väl. Men ur ett medicinsk perspektiv kan både terminologi och språkbruk skilja sig mycket åt.

Med ett stort nätverk av frilansande översättare har vi tillgång till medicinsk sakkunskap inom alla inriktningar. Medicinskt specialiserade översättare med norska som modersmål bearbetar och hanterar era medicinska journaler, artiklar, avhandlingar och andra viktiga texter.

Trygghet och kvalitet

För oss är kunden det viktigaste. Därför har vi ett kostnadseffektivt sätt att arbeta på. Vi vill att ni som kund ska känna er trygga i att anlita oss och vara säkra på att ni får den höga kvalitet ni betalar för.

När det gäller medicinska översättningar av exempelvis journaler är sekretess och konfidentialitet en självklarhet och vi har sekretessavtal för den här typen av uppdrag.

Snabböversättare är en översättningsbyrå som håller vad vi lovar: högkvalitativa översättningar till rimliga priser och med korta leveranstider. Bli en av våra nöjda kunder ni också.

Vad kostar en medicinsk översättning från svenska till norska?

Tack vare modern programvaruteknik, speciellt framtagen programvara, god kommunikation och en effektiv organisation med mycket kvalificerade översättare tillhör vi idag en av de mest framgångsrika översättningsbyråerna i Europa.

Om ni skannar in, bifogar och skickar era textfiler via e-post så granskar vi materialet och återkommer sedan med en prisoffert så fort som möjligt. Ring gärna 08-58 09 78 77 om ni har några frågor så hjälper vi er vidare.

2016-05-31T14:04:56.0937262Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.