Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Microskop i laboratorium.

Vi översätter era medicinska texter från svenska till finska.

Medicinska översättningar från svenska till finska

Med tillgång till frilansande medicinska översättare ibland annat Finland kan översättningsbyrån Snabböversättare erbjuda professionella medicinska översättningar inom alla områden.

Vi har kunskapen om olika terminologiska uttryck inom alla medicinska ämnesområden. Vi anlitar översättare med medicinsk bakgrund och finska som modersmål.

Medicinska språk

Inom hälso- och sjukvård och medicinsk vetenskap använder man flera olika ”språk”:

Det medicinska vetenskapliga fackspråket…
…som eftersträvar största möjliga precision.

Det medicinska allmänspråket…
… (information till patienter och allmänheten) som sätter tydligheten främst.

Det finns ett stort intresse och flera olika samarbetande organ i Sverige och Finland som arbetar för och eftersträvar likvärdiga och likställda medicinska uttryck inom de olika medicinska områdena.

Vad kostar det att översätta en medicinsk text från svenska till finska?

För att vi ska kunna ge en mer exakt prisuppgift behöver vi se materialet som ni vill ha översatt. Begär en offert genom att skicka textmaterialet via e-post så återkommer vi med ett förmånligt erbjudande så snart som möjligt (oftast samma dag).

Vill ni veta mer är ni välkomna att höra av er till oss på 08-58 09 78 77 så hjälper vi er vidare! Vi skräddarsyr er översättning utifrån era behov och önskemål och garanterar högsta tänkbara kvalitet.

2016-05-31T14:01:08.7664587Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.