Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Pillerkarta.

Professionell översättning av era medicinska texter från svenska till engelska.

Medicinska översättningar från svenska till engelska

Kunderna som anlitar oss mest för medicinska översättningar från svenska till engelska är: läkemedelsföretag, myndigheter och företag inom hälsovårdsbranschen.

Men även andra inom den medicinska branschen vill ha vår hjälp. Vi har utfört översättningar bland annat av journalanteckningar och produktbeskrivningar.

Kvalitetssäkrad medicinsk översättning

Vi säkerställer och kvalitetssäkrar era texter. De anlitade medicinska översättarna i språkkombinationen svenska–engelska har: målspråket som modersmål, mycket goda kunskaper i källspråket, utbildning och erfarenhet inom det aktuella medicinska ämnesområdet.

När det gäller modersmålet här så har vi översättare i Australien, USA, Storbritannien, Kanada och i övriga engelsktalande regioner. Det innebär att ni får en översättning med korrekt terminologi för den medicinska branschen i ert land.

Innan vi överlämnar slutprodukten till er, kontrolleras materialet alltid av en annan medicinsk översättare. Allt detta för ett korrekt och kvalitativt resultat. Ni ska känna er helt nöjda med den produkt vi levererar till er.

Offert för medicinsk översättning

För att vi ska kunna ge ett exakt pris på er översättning ber vi er skicka materialet till oss. Vi utvärderar underlaget och återkommer snarast möjligt med ett erbjudande. Ni betalar ingenting innan ni aktivt valt att tacka ja till offerten ni fått.

Uppge gärna eventuella önskemål och önskad leveranstid i er offertförfrågan, så vi kan ge en korrekt prisuppgift.

Kontakt

Vi berättar mer än gärna om hur proceduren fungerar kring en medicinsk översättning. Våra projektledare kan nås på telefonnummer: 08-58 09 78 77. Bli en av våra nöjda kunder ni också! Välkomna att begära er offert redan idag!

2016-06-03T08:40:25.7969707Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.