Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Operationsbordsbelysning.

Vi översätter era medicinska texter från svenska till danska. Skicka de svenska texterna så återkommer vi med ett förmånligt erbjudande så fort vi kan.

Medicinsk översättning från svenska till danska

Om man väljer att söka vård eller blir remitterad till vård i exempelvis Danmark är det bra att ha sina journaler översatta till danska.

Detta för att underlätta den medicinska processen och undvika onödiga missförstånd.

Översättningsbyrån Snabböversättare har lång erfarenhet av att översätta patientjournaler och medicinska journaler från svenska till danska.

Kvalificerade danska översättare

Att hitta rätt översättare inom olika medicinska områden är ett tidskrävande arbete. Vi har tillgång till ett massivt nätverk av medicinska översättare. Med kostnadseffektiva lösningar och rutiner sparar vi er tid och era pengar. Vi vet vilka översättare som är bäst lämpade för olika uppdrag.

Vi anpassar er översättning utifrån de behov och önskemål ni har och oavsett om det medicinska området är kirurgi, medicinteknik eller kardiologi har vi kompetensen för att hantera och bearbeta era texter från svenska till danska.

Medicinsk översättning från svenska till danska

När vi arbetar med en medicinsk text, oavsett inriktning, tar vi hänsyn till olika saker. En översättning är ett hantverk som kräver rätt person för att förmedla budskapet i texten på ett språkligt korrekt sätt.

Översättningsbyrån Snabböversättare levererar medicinska översättningar från svenska till danska av högsta kvalitet och till rimliga priser.

2016-06-02T15:03:37.8045070Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.