Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Medicin i vit plastburk.

Vi översätter era medicinska texter från norska till svenska.

Medicinsk översättning från norska till svenska

Många svenska läkare arbetar idag till och från i Norge. Sjukhus och andra vårdinstanser i Norge letar efter medicinsk kompetens i Sverige.

Översättningsbyrån Snabböversättare får ofta uppdrag från norska vårdinstanser att översätta platsannonser, rekryteringsmaterial och andra medicinska texter.

Svenska medicinska översättningar

I medicinska översättningar krävs en mycket hög kunskap om branschområdet, medicinsk fackterminologi och juridiska omständigheter.

Vi har insikten i allt detta och vet redan vilka översättare som finns tillgängliga för en korrekt medicinsk översättning.

Vi erbjuder felfria medicinska översättningar från norska (avsett dialekt och språkvariant) till svenska av högsta kvalitet.

Behöver ni översätta rekryteringsmaterial, platsannonser, läkemedelsinformation eller andra medicinska texter? Då är översättningsbyrån Snabböversättare rätt för er!

Vad kostar en medicinsk översättning från norska till svenska?

Med den allra senaste tekniken, anpassad programvara, hög tillgänglighet och välutbildade översättare är vi idag en av de snabbast växande översättningsbyråerna i Europa idag.

Ta del av våra förmånliga erbjudanden genom att mejla era textfiler till oss. Vi analyserar materialet och återkommer sedan med en prisvärd offert.

Kontakta oss

Välkomna med era frågor genom att ringa oss på 08-58 09 78 77 eller mejla direkt till en av våra projektledare här nedanför. Vi hjälper er vidare och skräddarsyr er översättning utifrån era behov och önskemål.

2016-06-03T09:18:53.6887368Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.