Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Ambulans vid stoppskylt.

Vi utför översättningar av era medicinska journaler inom olika områden.

Översättningar av medicinska journaler

Journalspråket är en inriktning där det inte forskats så mycket inom. Anledningen till det är att journaler är sekretessbelagda.

Alla språk som utvecklas i slutna miljöer blir därför väldigt avvikande när det gäller ord och grammatik.

Översättningsbyrån Snabböversättare har den kompetens som krävs för den här typen av översättningar.

Kompetenta översättningar

Med anledning till att språket inom detta område är både komplext och terminologiskt inriktat rekommenderar vi att ni anlitar oss på översättningsbyrån Snabböversättare.

Vi samarbetar med specialiserade översättare inom olika medicinska ämnesområden och kan därför garantera rätt språkbruk, branschterminologi och någon som alltid översätter till sitt eget modersmål.

Vård utomlands

I de fall man har gjort eller ska göra en operation eller gå igenom någon typ av behandling i ett annat land än sitt hemland är den här typen av översättningstjänster till stor fördel. Beroende på vilket område operationen eller behandlingen gäller är det viktigt att översätta journaler så autentiskt som möjligt.

Det är här vår expertis kommer väl till pass. Vi har tillgång till ett stort nätverk av frilansande översättare över hela världen, men kunskap om allt från onkologi till plastikkirurgi.

Kontakta oss

Varmt välkomna att ringa 08-58 09 78 77 eller mejla oss så berättar vi mer om hur ni går vidare och begär en offert. Vi ser till att ni får en kvalitetsöversättning till ett rimligt pris, med snabb leverans och av högsta kvalitet.

2016-12-20T15:01:48.2731267Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.