Första hjälpen kit.

Vi översätter era medicinska texter från engelska till svenska.

Medicinsk text från engelska till svenska

Vi får ofta in förfrågningar från olika medicinska bolag som vill översätta bipacksedlar mellan olika språk. Engelska till svenska är en ofta efterfrågad språkkombination.

Översättningsbyrån Snabböversättare kan de terminologiska uttrycken inom de olika medicinska områdena. Vi har expertisen ni söker och har lång erfarenhet av medicinska texter.

Medicinska översättningar

Vid en medicinsk översättning från engelska till svenska har den anlitade translatorn alltid:

  • svenska som modersmål
  • hög utbildning (därmed goda kunskaper i engelska)
  • erfarenhet av det medicinska området
  • spetskompetens inom det medicinska delområdet (exempelvis kirurgi)

Vi kvalitetssäkrar alltid er produkt innan vi lämnar översättningen till er och skulle ni därefter vilja fråga något är ni alltid välkomna att höra av er.

Offertförfrågan

Projektledarteamet svarar gärna på de eventuella frågor ni har om ni ringer 08-58 09 78 77 . Vill ni skicka en offertförfrågan använder ni formuläret eller bifogar textfilerna i ett mejl.

Vi tittar igenom dokumenten och återkopplar så fort vi kan. Ni får ett offerterbjudande som ni sedan aktivt får godkänna för att vi ska kunna gå vidare i processen. Varmt välkomna att begära er offert redan idag!

2016-06-03T08:53:50.2634093Z

Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.