Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Medicinskt redskap för öron.

Vi översätter era medicinska texter från danska till svenska.

Medicinsk text från danska till svenska

Medicinska översättningar mellan två närliggande språk kräver spetskompetens men också en känsla för vad som kännetecknar respektive skiljer språken åt.

Översättningsbyrån Snabböversättare får återkommande uppdrag från danska medicinska företag eller aktörer som vill översätta innehållsförteckningar och andra medicinska texter till svenska.

Medicinsk översättning från danska till svenska

Medicinska översättningar omfattar oftast läkemedelsinformation och anvisningar om olika medicinska hjälpmedel som finns att köpa i butiker och på apotek.

Sjukskrivningsintyg och patientjournaler som sedan har vidimerats av notarius publicus är andra uppdrag vi ofta förfrågningar om. Vi hjälper er gärna översätta era danska medicinska texter till svenska.

Vad bör man tänka på vid medicinska översättningar?

Medicinska texter kräver alltid en översättare som själv har studerat medicin eller som har mycket goda kunskaper i området.

Hos översättningsbyrån Snabböversättare får ni behovsanpassade medicinska översättningar från danska till svenska. Anlita oss för kvalitetsöversättningar till rimliga priser.

Offertförfrågan

Varmt välkomna att ringa till oss på 08-58 09 78 77 om ni har några frågor. Begär en offert genom att mejla era danska medicinska texter till oss så återkommer vi med ett prisvärt erbjudande.

2016-05-31T14:53:05.7648634Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.