Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Operationssal.

Vi har stor erfarenhet av medicinska översättningar.

Medicinska översättare för alla språk

Snabböversättare är en översättningsbyrå som har specialiserade medicinska översättare med expertis inom alla medicinska områden.

Till skillnad från många andra översättningsbyråer har vi inte anställda översättare utan frilansande medicinska specialister som anlitas per uppdrag. Detta strategiska val av experter gör att vi kan garantera hög och jämn kvalitet.

Verifierade och auktoriserade medicinska översättningar

Vi tillhandahåller även verifierade översättningar på begäran (omvända översättningar för att testa originalöversättningen). Auktoriserade medicinska översättningar eller ett uttalande som undertecknats av översättaren för medicinska översättningsuppdrag är också något vi kan hjälpa er med.

Era dokument behandlas med sekretess och om så önskas skickar vi ett sekretessintyg på begäran. Projektledaren och översättaren som arbetar med textdokumenten är de enda som får se materialet.

Medicinska målgrupper

Medicinsk översättning är vanligen avsedd för en specialiserad, professionell målgrupp. Våra kunder är till största del läkemedelsföretag, statliga myndigheter och hälsovårdsinrättningar.

Men översättningsbyrån Snabböversättare hanterar och bearbetar även exempelvis: produktbeskrivningar, diagnostisk dokumentation, medicinsk programvara och journaler.

De vanligaste språket som vi översätter medicinska texter till och från är engelska. Tyska och franska är andra vanliga språk som vi ofta översätter till och från. Är du osäker på om vi har rätt kompetens för just det språk du behöver så tveka inte att ta kontakt och fråga oss.

Medicinska översättningsområden

En medicinsk översättare som samarbetar med Snabböversättare är specialutbildad och behärskar avancerad terminologi. Särskilda översättningsverktyg garanterar en konsekvent språkanvändning.

Vårt medicinska team består av språkvetare som är specialiserade på områden som: kardiologi, kirurgi, dermatologi, näringslära, embryologi, klinisk neurofysiologi, neurologi och onkologi.

Förmånligt offerterbjudande

Ring oss på 08-58 09 78 77 så berättar vi gärna mer om de uppdrag vi utfört åt sjukhus, medicinska inrättningar och läkemedelsbranschen. Mejla era texter till oss så skräddarsyr vi översättningen och projektet utifrån era behov och önskemål. Våra priser har flera gånger visat sig stå sig mycket bra i jämförelse med andra leverantörer.

2016-05-27T06:29:14.4027150Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.