Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Snabb
Kundens behov - Vårt fokus

Låda med medicinska redskap.

Vi översätter era medicinska texter från svenska till franska.

Översättning av medicinsk text från svenska till franska

Vi anlitar översättare som måste uppfylla vissa krav som vi har. När det gäller mer avancerade översättningar som just medicinska är kriterierna ännu hårdare.

Den översättare som hanterar era svenska texter och översätter de till franska måste:

Vi får in många förfrågningar av medicinska översättningar från svenska till franska. Snabböversättare kan täcka de behov ni har och de höga krav ni ställer på en sådan här översättning.

Franska översättare inom medicin

Våra franska medicinska översättare finns inte bara i Frankrike utan även i fransktalande regioner världen över. Ni får en högkvalitativ textöversättning till ett förmånligt pris. Jämför oss gärna med våra konkurrenter så får ni se att vi håller vad vi lovar.

Offerterbjudande

Kontakta oss gärna på 08-58 09 78 77 om ni har frågor eller vill ha mer information. Ta reda på vad er översättning kostar! Det gör ni genom att skicka era textfiler via mejl. Vi räknar ut det exakta priset och återkommer med ett förmånligt offerterbjudande som ni antingen tackar ja eller nej till.

Godtar ni offerten startar översättningsprocessen direkt. Hör av er redan idag så tar vi snabbt fram den lösning som passar er bäst! Välkomna!

2016-05-31T14:25:20.7420419Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.