Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Medicinska översättningar från spanska till svenska

Glasögon och skylt för syntest.

Behöver ni översätta en medicinsk text inom optometri från spanska till svenska?

Kanske behöver ni översätta en medicinsk text inom optometri från spanska till svenska? Våra översättare har den medicinska kompetensen ni söker för en korrekt översättning.

I det fall texten handlar om optik eller optometri har också översättaren erfarenhet från just det området.

Snabböversättare väljer alltid översättare med stor omsorg. Det är inte vem som helst som får översätta ert material. Vi ställer krav på våra översättare. Det gör också att vi håller en mycket hög kvalitet.

Medicinsk inriktning

De medicinska inriktningarna är många. Vi har expertöversättare inom de flesta av dem. Texter som ofta efterfrågas i när det gäller spansk-svenska översättningar är: forskningsrapporter, broschyrer med information, produktkataloger, instruktioner och utbildningsmaterial.

Översättaren har alltid målspråket som modersmål vilket i det här fallet är svenska. Språkkunskaperna i spanska är mycket goda.

Med en lokaliserad medicinsk utbildning följer också en insikt i den terminologi som är aktuell för just det landet. Att ha en översättare med sådan spetskompetens ger er en kvalitetssäkrad produkt.

Offerterbjudande

Begär en offert genom att skicka era medicinska texter via e-post. Vi gör en kostnadskalkyl och återkommer sedan med ett konkurrenskraftigt erbjudande som ni får ta ställning till.

Våra projektledare når ni på 08-58 09 78 77 om ni vill veta mer eller har frågor. Hör av er så diskuterar vi fram den bästa lösningen för er text. Varmt välkomna!

2016-05-31T14:37:48.5213926Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.