Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Medicinska grafer.

Vi översätter era medicinska texter från franska till svenska.

Medicinsk översättning från franska till svenska

Vi anlitar bara medicinska översättare som uppfyller vissa krav. När det gäller mer avancerade översättningar som just medicinska är kraven ännu hårdare.

De kriterier er översättare måste uppfylla i språkkombinationen franska–svenska är:

Översättarbyrån Snabböversättare har medicinsk spetskompetens inom de flesta områden.

Svenska medicinska översättare

Klinisk medicin, kirurgi, fysiologi, optometri är bara några exempel på områden där vi kan bidra med expertöversättare. Vi levererar de bästa, snabbaste och bland de billigaste medicinska översättningarna på marknaden!

Vi skräddarsyr projektet kring era önskemål och vårt medicinska kundregister är stort. Vi ger er gärna referenser på begäran så tveka inte att fråga.

Erbjudande

Ring 08-58 09 78 77 så svarar någon av våra projektledare. De berättar mer detaljerat hur vi kan hjälpa er på bästa sätt. Bifoga era texter i ett mejl så tar vi fram kostnaden för er översättning.

Ni får ett erbjudande som få av våra konkurrenter kan matcha. I det fall ni väljer att acceptera offerten sätter vi igång med översättningen på en gång. Kontakta oss redan idag för en snabb offert!

2016-05-31T12:47:13.9009356Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.