Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Båtar i hamn.

Välkomna att ringa så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda inom maritima översättningar.

Maritima översättningar

Maritim är ett samlingsbegrepp för saker som kan relateras till haven. Maritim näring till exempel utgör olika klusterområden: transport, maritim teknologi och turism för att nämna några.

Den maritima världen innehåller specifika ord och uttryck, som kanske inte alltid har en självklar betydelse. Därför krävs också översättare med insikt i den, för översättningen, aktuella terminologin.

Maritima översättare

Efterfrågan på översättningar av texter inom sjöfart och andra marina områden är stor.

Översättningsbyrån Snabböversättare har tillgång till kompetenta maritima översättare inom olika områden och många års erfarenhet av översättningar inom marinpolitik och sjöfart.

Vi har spetskompetens inom i princip alla marina områden och erbjuder maritima översättningstjänster till och från de flesta språk.

Erbjudande

Varmt välkomna att kontakta oss på 08-58 09 78 77 eller via e-post så förklarar vi närmare hur ni går tillväga för att ta del av våra förmånliga erbjudanden.

2016-06-15T07:44:14.9200599Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.